MiraCom

Transport

Clienti

Transport

Societatea MIRA COM prin parcul auto care il detine efectueaza servicii transport marfa in cadrul Romaniei. Camioanele noastre se prezinta in stare buna de functionare, au toate reviziile efectuate la zi si sunt echipate corespunzator cu chingi de ancorare marfa, liza, lift (care sporeste siguranta marfii dumneavoastra in timpul transportului)si sunt acoperite cu prelata facilitand astfel incarcarea pe deasupra, cu macaraua sau pe lateral.

 

Pentru ca stim ca in transport cel mai important activ este timpul, iar timpul inseamna bani, ne straduim sa ajungem intotdeauna in timp util la destinatie. In functie de caracteristicile marfii, organizam impreuna transportul, alegand cea mai buna solutie in ceea ce priveste timpul de tranzit si costul transportului de marfa. Pentru alte informatii : 0744500455 sau 0745607669.

Clienti

Echipa de lucru este formata din persoane tinere, performante si flexibile, capabile sa optimizezze coordonarea dintre diferitele activitati ale societatii si capabile sa se faca utile in negocierile cele mai complexe.

Clientul este asistat in toate fazele colaborarii si gaseste in societatea nastra solutii adecvate si complete.

Factorii nostri de succes

Standarde inalte

Promptitudine, eficienta si calitate

Gama larga de produse si servicii

Partener valoros si de incredere

Obiectivul principal al companiei noastre este controlul calitatii pentru a oferi clientului o garantie reala a calitatii produselor sale.