MiraCom

Demolari - Escavari

Clienti

Demolari - Escavari

SC MIRA COM SRL cu sediu social in BOTOSANI, loc. DOROHOI executa lucrari de demolare a constructiilor civile, industriale si metalice, terasare si exploatarea haldelor. Contractele incheiate cu partenerii nostri ne-au ajutat sa ne dezvoltam investind in autocamioane si utilaje. Suntem o echipa puternica de profesionisti, un nume important pe piata lucrarilor de excavatie si demolari. Angajamentul nostru este de a mentine in permanenta un inalt nivel al calitatii servicilor noastre, un cat mai bun raport calitate pret, respectarea celor mai pretentioase programe, termene de executie cat mai competitive.

 

Oferim urmatoarele tipuri de servicii: Demolari mecanice, transportul si depozitarea materialelor rezultate in urma demolarii, Terasamente, excavatii, fundatii, nivelare terenuri, compactari, fose septice, drumuri si poduri, canalizari, transportul si depozitarea materialelor rezultate in urma activitatiilor de excavare, pamant pentru umplutura si strat vegetal, transport balast, transport moloz, transport nisip, transport pietris, livrari betoane.

 

Asiguram: Agregate (nisip, pietris, ballast) Beton , Pamant pentru umplutura Pentru a indeplini cerintele contractuale suntem gata sa punem in miscare imediat echipamentul de tipul marimea si numarul necesar, specific fiecarei lucrari sau probleme intervenite pe parcurs. Ne imbunatatim si marim constant parcul de masini si utilaje.

 

“Asteptam si oferim incredere” Cu acest motto am incercat sa fim lider pe piata serviciilor de excavatii si demolari, dovada fiind numarul mare de clienti multumiti de calitatea servicilor noastre.

Clienti

Echipa de lucru este formata din persoane tinere, performante si flexibile, capabile sa optimizezze coordonarea dintre diferitele activitati ale societatii si capabile sa se faca utile in negocierile cele mai complexe.

Clientul este asistat in toate fazele colaborarii si gaseste in societatea nastra solutii adecvate si complete.

Factorii nostri de succes

Standarde inalte

Promptitudine, eficienta si calitate

Gama larga de produse si servicii

Partener valoros si de incredere

Obiectivul principal al companiei noastre este controlul calitatii pentru a oferi clientului o garantie reala a calitatii produselor sale.