MiraCom

Pachete promotionale

Pentru echipa MIRA COM, competitia reprezinta doar un mod de a arata ca suntem cei mai buni in domeniul constructiilor.

MIRA COM va pune la dispozitie produse de calitate premium.

Vino in magazinele si depozitele noastre de materiale de constructii si te vei convinge.

Cu noi, proiectele tale devin realitate!

Te ajutam sa-ti decorezi bucataria intr-un mod cat mai placut de aceea am redus -10% la faianta si gresia din familia exotic.

-4% discaunt la glafuri pentru clientii care au achizitionat geamurile termopan din cadrul SC MIRACOM SRL.

 Boltari de inalta calitate din beton dimensiuni: 20*40*21 la pretul de 2.75 lei/buc si 12.5*40*20 la pretul de 1.75 lei/buc.

La achizitionarea a 4 galeti de tencuiala Danke primesti gratuit o amorsa !

GRESIE PORTELANATA DE TRAFIC LA 21.5 LEI/MP

Recomandate

Suntem in masura sa gasim cea mai buna rezolvare pentru proiectele dumneavoastra. Calitatea activitatii noastre este data de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu normele si standardele occidentale.

 

Beneficiind de o calitate ridicata a materialelor utilizate, precum si de o inalta calificare a personalului, MIRA COM va asigura ca planurile si, implicit, constructiile dumneavoastra, vor avea structuri de rezistenta trainice.

 

Va putem furniza cele mai bune materiale de constructii, la cele mai bune preturi, atfel incat constructiile dumneavoastra sa fie la calitatea dorita.

 

Un client multumit reprezinta cea mai buna carte de vizita. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza in urma recomandarilor facute de catre clientii nostri fideli. Este un lucru care ne onoreaza, dar care ne responsabilizeaza in permanenta si ne obliga la oferirea unor servicii de calitate.

 

Pentru a va impartasi din experienta noasta, va stam oricand la dispozitie.

Amplasamente

Descoperiti serviciile noastre

vezi detalii