MiraCom

Scurt istoric

Echipa noastra

Scurt istoric

Prezenta pe piata din 1992, cu sediul in Dorohoi , Jud. Botosani, SC MIRA COM SRL ia nastere datorita spiritului antreprenorial al fondatorului care incepe cu comercializarea materialelor de constructii.

 

Societatea se dezvolta progresiv, in prezent desfasurand mai multe activitati precum: productie, transport si punere in opera a betonului; sapaturi si deplasari de pamant precum si servicii de suport si asistenta specifica domeniului de activitate; producatori de prefabricate din beton vibropresat; atelier de tamplarie pvc; distributie de carburant si produse de balastiera; comercializarea materialelor de constructii; servicii de transport, demolari, escavari si inchirierea utilajelor.

 

 

Echipa noastra

Echipa de lucru este formata din persoane tinere, performante si flexibile, capabile sa optimizeze coordonarea dintre diferitele activitati ale societatii si capabile sa se faca utile in negocierile cele mai complexe.

 

Clientul este asistat in toate fazele colaborarii si gaseste in societatea noastra solutii adecvate si complete.

Factorii nostri de succes

Standarde inalte

Promptitudine, eficienta si calitate

Gama larga de produse si servicii

Partener valoros si de incredere

Obiectivul principal al companiei noastre este controlul calitatii pentru a oferi clientului o garantie reala a calitatii produselor sale.

Recomandate

Suntem in masura sa gasim cea mai buna rezolvare pentru proiectele dumneavoastra. Calitatea activitatii noastre este data de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu normele si standardele occidentale.

 

Beneficiind de o calitate ridicata a materialelor utilizate, precum si de o inalta calificare a personalului, MIRA COM va asigura ca planurile si, implicit, constructiile dumneavoastra, vor avea structuri de rezistenta trainice.

 

Va putem furniza cele mai bune materiale de constructii, la cele mai bune preturi, atfel incat constructiile dumneavoastra sa fie la calitatea dorita.

 

Un client multumit reprezinta cea mai buna carte de vizita. Aceasta este probabil explicatia pentru faptul ca majoritatea clientilor noi ne contacteaza in urma recomandarilor facute de catre clientii nostri fideli. Este un lucru care ne onoreaza, dar care ne responsabilizeaza in permanenta si ne obliga la oferirea unor servicii de calitate.

 

Pentru a va impartasi din experienta noasta, va stam oricand la dispozitie.

Amplasamente

Descoperiti serviciile noastre

vezi detalii